Wat zijn onze plannen voor 2019?

Zascha Hair foto's met lichtjes

Wat een jaar hebben we gehad, het is voorbij gevlogen! Tijd voor een terugblik én een voorzichtige voorruitblik. Here we go!

Nieuwe kleuren in het assortiment waar je ú tegen zegt, zoals de Silver Grey en de Chocolate Chip Cookie (en er zijn nog een hoop nieuwe kleuren onderweg stay tuned), vele fotoshoots, toffe samenwerkingen met o.a. niemand minder dan Kelly Baron, Nicole Drege en Sabrina Dijkman, een monstervracht aan voorraad, de aller-aller-aller eerste Zascha medewerker, en.. om dit topjaar knallend af te sluiten: een eigen plekje waar we in 2019 een Zascha showroom gaan openen! Yes, je leest het goed, als alles gaat zoals we gepland hebben kunnen jullie vanaf februari/maart 2019 op afspraak langs komen om te kijken welke kleur perfect matcht én voor een te gekke workshop. Meer hierover lees je snel op de website en in onze nieuwsbrief.
Zascha Hair foto's met lichtjes
Kort om, reden genoeg om die glitter champagne te laten poppen! We willen al onze lieve klanten bedanken voor het feit dat jullie ook afgelopen jaar weer in ons hebben geloofd. We zijn ontzettend blij met jullie. Door jullie bestellingen, leuke reacties, mooie foto’s en feedback gaan wij elke dag weer met zoveel plezier aan het werk! En elke dag leren we weer bij, om zo hopelijk jullie nóg beter van dienst te kunnen zijn in de toekomst! Lieve dames en enkele heren, bedankt voor jullie geduld, lieve berichtjes, opbouwende opmerkingen, prachtige foto’s en hele leuke samenwerkingen. Team Zascha wenst jullie een geweldig uiteinde en natuurlijk een happy 2019 met veel goede haardagen! Wij zijn er klaar voor. BRING IT ON! Liefs, Marlieke en Melissa – team Zascha Hair
Dit bericht is gepost in Looks. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *