5x rainproof kapsels met extensions

Mehh.. regenachtig weer

Ken je dat? Dat je ‘s morgens vroeg je extensions in hebt gedaan en je haar lekker los draagt. Stap je de deur uit met je perfect gestylde look, voel je de regen op je snoet. En je lange haar begint spontaan te pluizen. Bluh! Dag smooth kapsel. Zonde van de moeite en tijd in de spiegel… toch? We zouden Zascha niet zijn als we tips hebben voor extensions in bij regenachtig weer! 🙂 

Onze eerste tip: check het weerbericht de avond van te voren. Als er regen is voorspeld, is het voor jou in ieder geval geen verrassing en dat kan je al een hoop werk schelen!

De leukste kapsels in de regen

Met een knot blijft je haar op z'n plek

Brrr.. koud he die spontane regendruppels op je hoofd? Als je haar maar goed zit én blijft. 😉 Een hoge of lage dot/knot is een heel fijn kapsel dat wel tegen regen en wind kan. Hoog, laag, strak of juist nonchalant, met een dot kan je (letterlijk) alle kanten op! Whoessj. Een scrunchie in een vrolijk kleurtje geeft je knot een fashionable touch in de grauwe dagen.

Paardenstaart door weer en wind

De hoge paardenstaart is een echte aanrader! Casual, efficiënt en speels. Heb je een pony? Dan kan je die mooi achterover kammen zodat je geen last hebt van natte slierten die tegen je voorhoofd plakken. Ook kan je een plukje om je staart heen wikkelen voor een extra stylish effect. Enne, die extra windvlaag maakt je staart alleen maar levendig. Gaaf toch?!

mieke vlecht kapsel extensions regen

Braid it dry babe

Met een lange vlecht zit en blijft je haar netjes en toch nonchalant op z’n plek. Minimaal risico lopen op plukken die uitwaaien? Maak dan een wat strakkere vlecht. Als je ook je pony meeneemt in je beautiful braid, heb je je gezicht vrij van natte plukken. Wel zo comfy. En voor de afwisseling staat een visgraat ook erg leuk!

All in one redder in nood

Heb je wat tijd? F*ck die regen. Ga gewoon lekker aan de slag met deze veelzijdige look. Een knotje met vlecht én krullen, hoe leuk is dat in één kapsel? Vlot en veilig! Is je creatie natgeregend? Laat het dan natuurlijk opdrogen, want die krul is alleen maar welkom toch 🙂 Doe een beetje serum in (scroll naar beneden voor stylingproducten) tegen pluis and you’re good to go!

Draag een stijlvolle hoed

Weer of geen weer. Met een (vilten) hoed zie je er áltijd stijlvol uit. En het kost je kost je letterlijk één minuut. Voor de nodige volume en textuur, borstel je je haren en doe je er een beachspray in. Flip je hoofd voorover, haal je handen door je haar en hop weer rechtop. Drop de hoed op je hoofd en je bent ready! Niet alleen je lokken, maar ook je make-up is beschermd tegen de regen. We love it!

Musthave stylingproducten

Wat als je tóch overspoeld bent door regen?

Ben je vergeten het weerbericht te checken en heb je gewoonweg geen tijd om je losse lokken vast te zetten en ook geen plu bij de hand? No worries, je haar is nog wel te redden, maar het heeft even wat verzorging nodig. Zorg dus dat je altijd een serum in je tas hebt en het liefst ook een stijltang of stijlborstel. Hieronder vind je onze favorieten.

Shop hier je musthaves bij regen:

Nog een paar rainproof tips

Neem een plu mee

Een open deur, we know, maar een paraplu is voor je haar én gezicht ideaal! Vaak vergeten wij er één mee te nemen. Wat dan handig is, om standaard een compacte in je tas of auto te hebben. Alleen minder fijn met veel wind. Een veel voorkomend probleem is dat als er wind onder je plu slaat, het dan omslaat. Shitttt! Maar als het redelijk windstil is, is een plu je beste wapen tegen regen. Kies je een zwarte die altijd bij je outfit matcht of misschien wel een leuk printje of kleur!?

Draag een regenjas

Ook zo een die gewoon superhandig is, maar we vaak vergeten als we ‘s ochtends de deur uitlopen. Een regenjas! Je ziet ze tegenwoordig in veel leuke kleurtjes met een goeie stevige cap. Zo is het ‘geen straf’ om je regenjas te dragen. Helemaal hip in de regen!

Kapsel met extensions regenjas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *