How to: stylen van je pony!

Het hebben van een pony is een geweldige manier om wat extra’s toe te voegen aan jouw haar, maar misschien heb je een beetje hulp nodig met manieren om je pony te stylen. Voeg flair toe aan je haar met deze super eenvoudige manieren om je pony te stylen. Ze zijn eenvoudig, leuk en ongelooflijk handig wanneer je even zonder inspiratie zit!

#1 Naar achter zetten met speldjes

Dit is een van mijn favoriete manieren om je pony te stylen. Zet je pony met wat speldjes vast naar achter, zo houd je je pony uit je ogen en ziet het er toch super stylish uit! Je kan hierbij eventueel ook speldjes gebruiken met leuke diamantjes/ steentjes om het wat extra flair te geven. kunt er zelfs leuke bobby pinnen met edelstenen en juwelen om wat flair toe te voegen. Deze zijn geweldig om te dragen in je tas voor onderweg gebruik. Je kan je pony met deze methode naar de zijkant zetten om een vrouwelijke look te creëren, of zet ze naar achteren zoals op de afbeelding!

#2 Stijl, stijler, stijlst! Een andere manier om je pony te stylen is om ze met je stijltang te stijlen en ze dan vast te maken aan de zijkanten van je haar. Super hot op dit moment, en makkelijk om te doen! Denk er wel aan om een beschermend serum te gebruiken, dit beschermd je haar tegen de hitte en uitdroging.

#3 Curl them baby!

Alhoewel je natuurlijk niet je pony wilt krullen zoals in de jaren 80, kan een gekrulde pony toch heel mooi zijn als je het op de juiste manier doet. Gebruik een krultang voor grote/ grove krul, en trek de krul iets scheef en los zodat ze niet recht voor je ogen hangen. Gebruik eventueel wat haarlak of speldjes voor extra fixatie and you are ready to shine girl!

#4 Schuine styling

Een andere fashionable manier om je pony te dragen is iets schuin: hiervoor moet je pony iets langer zijn of kun je je kapper vragen je pony iets bij te knippen. Maak een ongelijke scheiding en laat je haar aan 1 kant overlopen met de rest van je haar aan de zijkant van je gezicht. Dit is een super mooie manier om je gezicht te omlijnen en laat je kaaklijn mooi uitkomen.

Geen zin om de schaar in je haar te zetten voor een pony? Met de Zascha Clip-in Pony heb je een pony zonder dat je eerst naar de kapper moet!:) in minder dan 1 minuut creëer jij een compleet nieuwe look!

Heb jij een pony? Op welke manieren style jij deze? Let us know & share your thoughts!

Dit bericht is gepost in Tips. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *