Prachtig volle vlechten met clip-in braids (nieuw!)

Met de clip-in braid tóch een volle vlecht

Ben jij stiekem ook een beetje jaloers op vrouwen met lang haar met volume en de meest prachtige vlechten (zucht..)? Wil je graag zo’n mooie volle vlecht voor dat leuke feestje of festival, maar heb je zelf vrij dun haar? Dream and scroll on, want wij hebben dé oplossing voor je!

Ddj-68rg

Met de nieuwe clip-in braid creëer je meer dikte en volume in een vlecht! Whaaat!? Ja echt, we make your biggest hair wish come true 😉 Meteen bestellen? Snappen we. Of kijk gauw verder voor meer info en inspiratie!

xfb6F1RQ

Echt en natuurlijk steil haar met volle punten

Deze clip-in braid is, net als al onze clip-ins, gemaakt van 100% Indian Human hair. De clip-in braid is een smalle volle baan die je makkelijk in je haar klikt om mee te vlechten. 

“De clip-in braid is een smalle volle baan die je makkelijk in je haar klikt om mee te vlechten.”

De braid heeft een extra double drawn kwaliteit, wat betekent dat er bijna geen kortere haren in de set zijn verwerkt. Hierdoor heeft de baan mooie volle punten en krijg je van aanzet tot de punten een mooie volle vlecht! De haarstructuur is natural straight waar na het wassen een lichte slag in kan komen.

IMG_1109

“Met de nieuwe clip-in braid creëer je meer dikte en volume in een vlecht!”

Braids in 2 lengtes en 4 kleuren

Uiteraard hebben we dé braid die helemaal bij jouw wens en haar past. De braid clip-ins zijn 3 cm breed en hebben een lengte van 50 cm of 60 cm. De baan zet je doorgaans aan de voorkant in en vlecht je met je eigen haar waardoor het haar wat korter uitvalt dan de haarlengte zelf. Wil je een heel lange vlecht? Kies dan voor de 60 cm. Liever wat korter? Ga dan voor de 50 cm. 

“De braid clip-ins zijn 3 cm breed en hebben een lengte van 50 cm of 60 cm.”

Beide lengtes zijn beschikbaar in vier verschillende kleuren: chocolate chip cookie, dark blonde mix, latte highlights en melted blond. Niet helemaal zeker over de juiste kleur? Vraag dan een kleursample aan. 

Foto 08-10-2019 16 00 31
BE3EpqGQ

“A girl without braids is like a city without bridges.”

– Roman Payne, The Wanderess

#gottalovebraids

Waarom clip-in braids?

   ♥     Meer dikte en volume in een vlecht
   ♥     100% human hair
   ♥     Extra double drawn kwaliteit & natural straight 
   ♥     Keuze tussen 50 of 60 cm en 4 kleuren 
   ♥     Super makkelijk inzetten
   ♥     Goede prijs

Hoe zet je de clip-in braid in?

De clip-in zet je super makkelijk in:

🎥 Bekijk de video tutorial hier!

bijgeknipt2

Inspiratie & tutorials

Wij kunnen uuuren wegdromen bij de mooiste vlechten. Dus een dagje geen zin in los haar of een staart? Met een nonchalante vlecht of visgraat word jij ook een echte braids babe. En voor kerst en oud & nieuw hebben we 4 kapsels voor de feestdagen speciaal voor jou

Meer weten?

Heb je nog vragen? Stuur gerust een chatbericht, of een e-mail naar info@zascha.nl. Natuurlijk mag je ook contact opnemen via Facebook of stuur ons een whatsapp op 085-2250281.