Onze Clip-in Extensions zijn gemaakt van 100% Indian Human Hair!

Voor onze haar extensions wordt gebruikt gemaakt van Indian hair: dit haar heeft een basisstructuur die sterk lijkt op Europees haar. Daarnaast zorgen Indische vrouwen heel erg goed voor hun haar en laten zij hun haar zo goed als nooit chemisch behandelen. Het ideale haar dus voor haarextensions!

Het haar uit India wordt geofferd in één van de grootste tempels ter wereld in Tirumala.  Het tempelcomplex in het zuiden van India trekt jaarlijks miljoenen pelgrims. Dit tempelcomplex heeft voor de hindoestanen dezelfde status als Mekka voor de moslims en het Vaticaan voor de katholieken. Dagelijks trekt de tempel 50.000-100.000 bezoekers, waarvan duizenden vrouwen hun haar offeren. Dit haar wordt door de tempels doorverkocht aan de haarextensions producenten. Het geld wat ermee wordt verdiend, wordt door de tempel gebruikt voor het onderhoud aan de tempel, maar ook voor lokale projecten zoals de bouw van scholen en ziekenhuizen.

 

Tempels in India

De pelgrims laten hun haren afscheren om rein en gezegend te worden, en hun dankbaarheid voor het leven te tonen.

De tempel besteedt de opbrengsten van het haar aan het onderhoud van de tempel en aan goede doeleinden. Zo geeft de tempel gratis onderdak en eten aan de pelgrims en zijn ze in het bezit van ziekenhuizen en scholen waar de pelgrims gratis gebruik van mogen maken.

Heb je nog vragen? Mail ons op info@zascha.nl of laat een berichtje achter op onze Facebook pagina of op Instagram en we sturen je z.s.m. een berichtje terug.