Van dun naar vol haar met clip-in extensions of een volumizer

Waarom dun haar?

Heb je (ineens) dun haar? Met jou heel veel vrouwen dus het is een bekend issue. Maar waarom eigenlijk, waar komt het vandaan? De dikte van je haar is over het algemeen genetisch bepaald. Dus heeft je vader of moeder dun haar? Grote kans dat jij het hebt doorgekregen (thanks pap en mam). Het kan ook zijn dat je dunne lokken komen door slechte voeding, het kammen van nat haar en föhnen en stylen zonder bescherming. Of door stress, ziekte, slecht slapen of medicatie (of een combi daarvan). Erg? Nou het is natuurlijk geen wereldramp, maar als vrouw kan je soms maar niet wennen aan de blik in de spiegel. What to do?!

"Dun haar erg? Het is natuurlijk geen wereldramp, maar als vrouw kan je soms maar niet wennen aan de blik in de spiegel. What to do?!"

Veel tips voor dikker haar, maar nog steeds weinig volume

Waarschijnlijk heb je je allang suf gegoogeld naar tips en/of je vriendinnen en kapper wanhopig om advies gevraagd. En heb je gemotiveerd en netjes alles opgevolgd, maar zie je (te) weinig verschil. Of ben je zelfs ondertussen nóg meer haren verloren (argh!)? We snappen supergoed dat je dan teleurgesteld bent. Je dénkt dat je het geaccepteerd hebt, maar je droomt nog steeds van een kapsel met volume! We weten (uit ervaring) dat het enorm frustrerend kan zijn. Wat nou als we zeggen dat er een heel simpele, snelle én betaalbare oplossing voor is? We gunnen het jou ook, je wordt gegarandeerd blij van onze clip-in extensions en/of volumizers!

"We gunnen jou ook dik en lang haar. Je wordt gegarandeerd blij van onze clip-in extensions en/of volumizers!"

Variërende volumineuze kapsels met clip-in extensions

Veel vrouwen denken bij extensions aan haarverlenging. En sommigen zijn bang dat het nep lijkt. Maar wist je dat extensions juist ook heel geschikt om extra volume te creëren? En dat het met écht haar heel natuurlijk uitziet? We laten het je zien in onderstaande voor- en nafoto’s! Hállo dikte en volume

extensionsuitmarlieke
extensions in marlieke

"Wist je dat extensions ook heel geschikt zijn om extra volume te creëren?"

Eerste 3 clips baan indoen-bewrkt

Clip-in extensions doe je makkelijk zelf in en uit

En het leuke? We hebben extensions in verschillende kleuren, diktes en lengtes dus er zit er sowieso een voor je bij! Je kan ze eventueel bij laten snijden door je kapper. En het handige is: je kan ze makkelijk zelf in- en uitdoen. Wil je weten hoe? Check dan onze tutorial blog

🎥 Bekijk hier de video met instructies hoe je de extensions inzet!

Kortom, als je wil uitpakken met een feestje of op vakantie dan is dat natuurlijk heel leuk en afwisselend! Geen gedoe en je eigen schaarse haar breekt absoluut niet af (geen enkele haar op ons hoofd die dat wil!). Kies jouw set en je hebt binnen een paar dagen een vol kapsel! Liever eerst de kleur testen? Vraag dan een kleursample aan.

Shop hier je clip-in extensions:

Volume creëer je zo met de volumizer

Heb je al redelijk lang haar van jezelf, maar wil je graag wat dikker en voller haar? Of zoek je wat extra opvulling voor een opsteekkapsel? Dan is de clip-in volumizer perfect! Dit is één clip-in baan die je makkelijk en snel in je haar klikt. De volumizer kan je ook gebruiken als aanvulling op een complete set. Dus (veel!) meer verdikking en meer volume. Zoek jouw gewenste kleur, lengte en dikte uit. Twijfel je over de kleur? Vraag dan een kleursample aan. Hebben, hebben, hebben 😉

"Heb je redelijk lang haar van jezelf, maar wil je graag wat dikker en voller haar? Dan is de clip-in volumizer perfect!"

volumizer uit melissa
volumizer in melissa

Shop hier je clip-in volumizer:

Kies je een set of ga je voor de volumizer?

SET EXTENSIONS:

   ♥     Set van 7 of 8 banen met verschillende breedtes 
   ♥     Meer dikte, volume en lengte
   ♥     100% human hair
   ♥     Extra double drawn kwaliteit & natural straight 
   ♥     Keuze tussen 50 of 60 cm en 4 kleuren
   ♥     120 – 240 gram
   ♥     Super makkelijk inzetten
   ♥     Goede prijs
   ♥     Diverse kapsels mogelijk   

VOLUMIZER:

   ♥     1 baan van 25cm breed 
   ♥     Meer dikte en volume (en soms meer lengte)
   ♥     100% human hair
   ♥     Extra double drawn kwaliteit & natural straight 
   ♥     Keuze tussen 40 of 50 cm en veel kleuren 
   ♥     50 gram 
   ♥     Super makkelijk inzetten
   ♥     Goede prijs
   ♥     Perfect als je zelf langer haar hebt en snel volume wil

"Have fun with your lovely new locks! Kijk maar in de spiegel: ze zijn écht."

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *