Veelgestelde vragen

Wat zijn clip-in Hairextensions?

Als je op zoek bent naar een snelle manier om je haar te verlengen zonder dat je je eigen haar beschadigt, dan zijn de clip-in extensions wat voor jou. Zascha Clip-In Hair Extensions zijn makkelijk aan te brengen en mengen perfect met je eigen haar. Hierdoor kun je langer haar creeren, maar ook meer volume, lowlights of highlights toevoegen.

Hoe maak ik ze vast aan mijn eigen haar?

Je maakt ze met kleine clipjes vast onder je eigen haar. De clipjes die gebruikt worden zijn van goede kwaliteit met een silicone strip zodat ze niet gaan glijden en stevig vast zitten. De clipjes zijn in dezelfde kleur als het haar en wanneer de clip-in extensions op de juiste manier zijn ingezet zie je ze absoluut niet zitten.

Hoe lang moet mijn eigen haar zijn?

Het resultaat is het mooiste wanneer je eigen haar minimaal 5 cm boven je schouders komt (of langer natuurlijk).

Welke kleur past het beste bij mijn eigen haarkleur?

Als je niet zeker bent welke kleur het beste bij jouw eigen haarkleur past, stuur dan een mailtje naar info@zascha.nl en wij geven je een gratis kleuradvies. Stuur hiervoor een duidelijke foto, liefst van de achterkant en in daglicht.  .

Hoe lang gaan de clip-in extensions mee?

Onze clip-in extensions zijn gemaakt van 100% human hair. Van oorsprong is het haar erg donker (Indisch) en het krijgt daarom in de fabriek een intensieve verfbewerking waardoor het haar extra verzorging nodig heeft. Afhankelijk van hoe goed je de set verzorgd en hoe intensief je ze gebruikt gaan de extensions 4-8 maanden  mee. Hoe beter je ermee omgaat hoe langer ze meegaan!

Wat voor een soort haar wordt er gebruikt voor Zascha Hair Extensions?

Onze clip-in extensions zijn gemaakt van 100% Indisch remy human hair. Remy betekent dat alle haren (en dus ook haarschubben) in dezelfde richting wijzen. Hierdoor blijven ze langer in goede conditie.

Wat is het gewicht van het haar?

Onze extensions zijn verkrijgbaar in verschillende gewichten en zijn allemaal double drawn, dus met volle punten. De 40cm extensions zijn verkrijgbaar in 120 gram, bij de 50cm sets kun je kiezen tussen 160 of 220 gram. Ten slotte zijn de 60cm extensions verkrijgbaar in maar liefst 250 gram. Hoe dikker de set, hoe mooier de verlenging. Over het algemeen worden de lichtere sets gebruikt voor meer volume en zijn de zwaarder wegende sets meer geschikt voor een echte verlenging van het haar.

Kan ik ze steilen, krullen en/of knippen?

Jazeker, het is echt human hair, dus je kunt ze steilen, krullen knippen en verven (zie hieronder). De extensions hebben wel extra zorg nodig, dus behandel ze voorzichtig en verwen ze af en toe met een haarmasker!

Kan ik het haar kleuren?

Ja, dit kan. Je kan de extensions echter alleen donkerder verven, niet lichter! Gebruik in ieder geval altijd een goede kwaliteit haarverf (kapperskwaliteit, zoals Goldwell Topchic) en test van tevoren op een klein stukje. Hou er wel rekening mee dat de garantie na een verfbehandeling komt te vervallen.

Kan ik ze wassen?

Ja dit kan. Voor het beste resultaat kun je het beste een milde shampoo gebruiken en een conditioner. Laat de extensions vervolgens op een natuurlijk wijze drogen (niet fohnen). Wanneer ze droog zijn kan je ze weer helemaal  perfect glad maken met een stijltang.

Wat is de levertijd?

De levertijd is 1-3 werkdagen: een bestelling geplaatst op een werkdag voor 16.00 wordt binnen 48 uur verzonden. Wij verzenden via PostNL (Nederland) of Bpost (Belgie). Wanneer het artikel niet op voorraad is wordt dit bij de productpagina aangegeven, de levertijd is dan ongeveer 2-3 weken.

Kan ik de hair extensions ruilen wanneer ik de verkeerde kleur heb gekozen?

We bieden een kleuradvies service via e-mail (info@zascha.nl). Mocht het toch niet de juiste kleur zijn dan mag je je extensions altijd omruilen. Let wel op dat je de hygienezegel intact laat.

Kan ik het item retourneren?

Wanneer je niet tevreden bent met het product kun je deze binnen 14 dagen (indien mogelijk in originele verpakking en onbeschadigd) retourneren. In verband met hygiene kunnen wij alleen retouren accepteren waarbij de hygienezegel intact is. Wij zullen dan binnen 1 week het aankoopbedrag terugstorten. Neem voordat je het product terug stuurt altijd eerst even per e-mail contact op.

Wat als ik een klacht heb?

Wanneer je om welke reden dan ook niet tevreden bent neem dan per e-mail contact met ons op. Je krijgt van ons dan binnen 1 werkdag een reactie per e-mail terug. Voor ons zijn tevreden klanten erg belangrijk, we zullen er dan ook alles aan doen om je een passende oplossing te bieden!