Veelgestelde vragen

Wat zijn clip-in extensions?

Als je op zoek bent naar een snelle manier om je haar te verlengen zonder dat je je eigen haar beschadigt, dan zijn de clip-in extensions zeker wat voor jou! Clip in extensions zijn banen met daaraan bevestigde clips die je onder je eigen haar inzet. Ze zijn makkelijk in te zetten en mengen mooi met je eigen haar. Hierdoor kun je langer haar creëren, maar ook meer volume, lowlights of highlights toevoegen. Omdat je ze er zelf eenvoudig in en uit kan halen zijn clip-in extensions ideaal om af en toe te dragen en/of op een speciale gelegenheid zoals een bruiloft of ander feest!

Hoe plaats ik ze in mijn haar?

Je maakt ze met kleine clipjes vast onder je eigen haar. De clipjes die gebruikt worden zijn van goede kwaliteit met een silicone strip zodat ze niet gaan glijden en stevig vast zitten. De clipjes zijn in dezelfde kleur als het haar en wanneer de clip-in extensions op de juiste manier zijn ingezet zie je ze absoluut niet zitten. 

Hoe lang moet mijn eigen haar zijn?

Het resultaat is het mooiste wanneer je eigen haar minimaal 5 cm boven je schouders komt (of langer natuurlijk).

Welke kleur past het beste bij mijn eigen haarkleur?

Als je niet zeker bent welke kleur het beste bij jouw eigen haarkleur past, stuur dan een mailtje naar info@zascha.nl en wij geven je een gratis kleuradvies. Stuur hiervoor een duidelijke foto, liefst van de achterkant en in daglicht.

Welke lengtes en diktes hebben jullie?

Onze extensions zijn verkrijgbaar in verschillende gewichten en zijn allemaal double drawn, dus met volle punten. De 40cm extensions zijn verkrijgbaar in 120 gram, bij de 50cm sets kun je kiezen tussen 160 of 220 gram. Ten slotte zijn de 60cm extensions verkrijgbaar in maar liefst 250 gram. Hoe dikker de set, hoe mooier de verlenging. Over het algemeen worden de lichtere sets gebruikt voor meer volume en zijn de zwaarder wegende sets meer geschikt voor een echte verlenging van het haar.

Kan ik ze steilen, krullen en/of knippen?

Jazeker, het is echt human hair, dus je kunt ze steilen, krullen knippen en verven (zie hieronder). De extensions hebben wel extra zorg nodig, dus behandel ze voorzichtig en verwen ze af en toe met een haarmasker!

Kan ik het haar kleuren?

Ja, dit kan. Je kan de extensions echter alleen donkerder verven, niet lichter! Gebruik in ieder geval altijd een goede kwaliteit haarverf (kapperskwaliteit, zoals Goldwell Topchic) en test van tevoren op een klein stukje. Hou er wel rekening mee dat de garantie na een verfbehandeling komt te vervallen.

Kan ik ze wassen?

Ja dit kan. Voor het beste resultaat kun je het beste een milde shampoo gebruiken en een conditioner. Laat de extensions vervolgens op een natuurlijk wijze drogen (niet föhnen). Wanneer ze droog zijn kan je ze weer helemaal  perfect glad maken met een stijltang.

Wat is de levertijd?

De levertijd is 1-2 werkdagen: een bestelling geplaatst op een werkdag voor 15.00 wordt nog diezelfde dag verzonden. Wij verzenden via PostNL. Wanneer het artikel niet op voorraad is wordt dit bij de productpagina aangegeven, de levertijd is dan ongeveer 1-4 weken.

Kan ik de hair extensions ruilen wanneer ik de verkeerde kleur heb gekozen?

We bieden een kleuradvies service via e-mail (info@zascha.nl). Mocht het toch niet de juiste kleur zijn dan mag je je extensions altijd omruilen. Let wel op dat je de hygiënezegel intact laat.

Kan ik de extensions ook retourneren?

Wanneer je niet tevreden bent met het product kun je deze binnen 14 dagen (indien mogelijk in originele verpakking en onbeschadigd) retourneren. In verband met hygiëne kunnen wij alleen retouren accepteren waarbij de hygiënezegel intact is. Wij zullen dan binnen 1 week het aankoopbedrag terugstorten. 

Wat als ik een klacht heb?

Wanneer je om welke reden dan ook niet tevreden bent neem dan per e-mail contact met ons op. Je krijgt van ons dan binnen 1 werkdag een reactie per e-mail terug. Voor ons zijn tevreden klanten erg belangrijk, we zullen er dan ook alles aan doen om je een passende oplossing te bieden!