Klantreview! by Lizenka

Prachtige lange haren wapperend in de wind. Bij voorkeur met een cocktail in de hand op een to die for parelwit strand tijdens die oh zo fantastische vakantie. Van dat haar dat nooit lijkt te klitten, van zichzelf een beachy wave heeft en je verblindt met zijn natuurlijke glans. Laten we eerlijk zijn, de supermodellen zijn aan de macht op social media. En die hebben toevallig nooit maar dan ook echt nooit dun en futloos haar.

Dromen

Nu mag ik niet klagen hoor. Ik heb mooi vol haar en het laat zichzelf makkelijk krullen, stijlen of kleuren. Op één voorwaarde; als het maar wel op schouderlengte blijft. Als ik mijn haar langer laat groeien verliest het haar volume en valt het sluik langs mijn gezicht.

”Dat volle lange haar is niet voor mij weggelegd.” ”Vergeet die prachtige ‘wapperende haren foto’s’ en leg je er bij neer.” Dat is wat ik altijd dacht.

Niet dat een kort koppie niet mooi is hoor, maar een volle lange vissengraat stond toch wel op mijn wensenlijstje. Even als een ‘messy bun’ waar niet de helft van mijn haar uitvalt omdat het te kort is. Om nog niet te spreken over de ”Ariana Grande-paardenstaart.” Heerlijk lijkt me dat.

Ik had wel eens gehoord van extensions maar me er nooit in verdiept. Eigenlijk dacht ik dat dat meer een ‘showbizz’ ding was. Iets wat ze gebruikte voor films, series en hippe programma’s als Hollands Next Top Model. Of voor vrouwen die elke week met een glas Chardonnay gezellig viseitjes eten op een te duur terras. Ach je snapt me wel.

Keuzestress

Zoals je misschien al verwachtte kom ik ook met een oplossing; namelijk de clip in hairextensions van Zascha Hair!
Een fijne webshop die dromen waar maakt. Ze gebruiken alleen Indisch remy hair, wat betekent dat je, omdat dit echt haar is, je er de tofste looks mee kan maken. En het allerfijnst, je brengt ze makkelijk in.

Ik kwam ze tegen op Instagram, een sprookjesachtig account met allemaal foto’s van prachtige volle bossen haar. Het haar ziet er alleen op de foto’s al prachtig uit en misschien nog wel belangrijker; je ziet niet niet dat het extensions zijn! ”Ik wil dit ook!” Was het enige wat ik kon denken.

Met mijn prachtige lange paardenstaart al in gedachte surfde ik snel naar de website van Zascha Hair (www.zaschahair.nl).
De website is heel overzichtelijk en er is ongelooflijk veel keus. Ik was verkocht máár twijfelde over welke kleur het beste bij mijn haarkleur zou passen. Zascha Hair stelde voor om een paar foto’s van mijn haar in het daglicht te maken, en op te sturen. Zij zouden dan mee kijken welke kleur het beste bij mijn haar past.

Ik had zelfde dag al een mailtje terug en omdat ik foto’s had gestuurd van mijn natuurlijke haar zonder stylingsproducten erin konden ze me ook gelijk adviseren welke set het beste bij mijn haar past. Een hele snelle én fijne service waardoor ik diezelfde dag duidelijkheid had; de Chocolate Brown 50 cm/220 gram clip-in extensionsset zou mijn dromen waar gaan maken.

Via het mailcontact werd al gelijk aangeven dat wanneer ik die dag nog zou beslissen ze de set dezelfde dag nog op zouden sturen zodat ik hem voor oud en nieuw al in huis had, dat is nog eens service!

De voorpret

Zaterdag de 29e moest ik werken, de dag dat hét pakketje binnen kwam. Herken je dat? Dat je de hele dag exited bent omdat je wil weten hoe het je staat en of het echt is wat je al de hele dag verwacht.
Ik beloofde mijn collega’s dat ik de 31e met mijn nieuwe lange haar naar het werk zou komen en racete naar huis. Thuis aangekomen maakte ik snel mijn pakketje open, het overtrof al mijn verwachtingen! Het haar zat verpakt in een handige plastic zak, waarin je het ook na gebruik weer kan opbergen, en het zag er zelfs door het plastic heen al super shiny en mooi uit!

Toen ik het haar uit de verpakking haalde viel mijn mond open van verbazing, het is zo zacht en glanzend!  Ik kon niet wachten om het in te doen dus ging gelijk aan de slag.

De extensions zelf

Omdat je zo veel verschillende dingen kan doen met de extensions van Zascha Hair koos ik voor wat mij te makkelijkste optie leek ik ging voor de stijle, sleek look. Ik had tenslotte geen enkele ervaring met het inbrengen van extensions.

Zoals ik al eerder zei zijn de extensions clip-in extensions, dit houdt in dat je zelf makkelijk in kan brengen en er ook weer uit kan halen. Voor mij ideaal want ik ben best blij met mijn haar, alleen soms wil ik met een andere look nét dat beetje extra indruk maken. Ook beschadigen de clip-in extensions je eigen haar niet.

Ik heb gekozen voor de Chocolate Brown 50 cm/220 gram clip-in extensionsset en deze bestaat uit acht matten in verschillende grootte. De grootste bestaat uit vier clips en de kleinste uit een clip, dit zorgt voor een natuurlijk uiterlijk omdat je de matten zo mooi door je haar kan verdelen. Het laatste wat je wil is natuurlijk dat mensen zien dat je extensions in hebt! De clips zijn bevestigt op mooi stevig kant zodat het lekker in je haar zit.

Aan de slag

Op de site van Zascha Hair (https://www.zascha.nl/how-to-inzetten-van-je-clip-in-hair-extensions/) staat een heel helder filmpje over het inzetten van de extensions. Deze heb ik bekeken voordat ik aan de slag ging! Ik stijl eerst mijn eigen haar met mijn stijltang (maar krullen kan natuurlijk ook!) en leg daarna de extensions op mijn kaptafel klaar. De extensions zijn van zichzelf stijl dus ik hoefde deze niet te stijlen.

Nadat ik mijn haar gestijld heb, verdeel ik mijn haar. Ik merk gaande weg wel dat het verdelen het makkelijkst gaat met een puntkam, en dat je niet te veel haar per laag moet nemen. omdat je anders bovenin niet veel haar meer over hebt om de extensions te bedekken.

De onderste laag zet ik gelijk vast met een elastiekje omdat je dit anders aan de voorkant ziet. Vervolgens bevestig ik de extensions zo dicht mogelijk bij mijn scheiding (die ik net gemaakt heb door mijn haar in lagen te vedelen) en schud ik even met mijn hoofd als het haar vastzit. Als ik de extensions niet voel zitten ga ik door naar de volgende laag tot alle banen erin zitten. Als laatste bevestig ik de enkele clips aan de zijkant van mijn haar zodat je een mooi vol effect krijgt!

Het is echt niet moeilijk om deze extensions in te brengen, je moet er gewoon even goed voor gaan zitten en het niet te gehaast willen doen.

Het moment dat ik de eerste clip bevestigde was magisch voor mij. Ik kon niet stoppen met glimlachen! EIN-DE-LIJK had ik het lange haar waar ik al jaren van droomde! Dit gevoel en de zelfverzekerdheid die ik er door kreeg gun ik iedereen.

Benieuwd naar de reacties van mijn collega’s, mijn Ariana Grande paardenstaart, vissengraat vlecht en hoe het is om de extensions van Zascha Hair te wassen en te krullen? Hou dan mijn volgende blog in de gaten op --> www.zascha.nl

Liefs,

Lizenka

Upload Image...
Dit bericht is gepost in Looks. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *