Waarom Zascha Hair?

De wereld zit te wachten op mooi haar. Daar zijn wij heilig van overtuigd. En niet omdat mooi haar de wereld gaat redden of verbeteren, maar wel omdat het de mensen die dat wel doen nét dat beetje extra zelfvertrouwen geeft om de klus te klaren. Onze clip-ins zijn een extra toefje geluk in het leven van alledag. 

In 2011 begon Marlieke aan haar keukentafel met Zascha Hair, na zelf clip-ins te hebben besteld in het buitenland.

Marlieke Zascha Hair

Een prachtig product, en omdat clip-ins van echt haar toen nog nauwelijks in Nederland verkrijgbaar waren, bleek het precies te zijn waar een heleboel vrouwen op zaten te wachten. Het haar komt uit India, waar het gedoneerd wordt in tempels als onderdeel van een religieus ritueel. De tempels verkopen het gedoneerde haar, en kunnen zo in hun levensonderhoud voorzien. Het haar wordt niet alleen gebruikt voor onze extensions, maar bijvoorbeeld ook voor pruiken voor mensen zonder haar.

Mensen blij maken met een mooie volle bos haar, extra lange lokken of een prachtig opgestoken kunstwerk, is ons allergrootste plezier. Persoonlijke aandacht staat hierbij voorop. We zoeken elke dag opnieuw de verbinding met jou, onze klant, om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.  Alles om ervoor te zorgen dat jij je extensions draagt met een glimlach van oor tot oor.

Zascha Hair Owner Marlieke Elfrink

MARLIEKE ELFRINK
Owner

Ik ben Marlieke, de eigenaar van Zascha Hair. Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn site! Ik hou me bezig met de marketing, inkoop en alles wat er bij het runnen van een webwinkel komt kijken.

We zijn altijd druk bezig met het verbeteren en uitbreiden van Zascha. Zo zoeken we samenwerkingen op met andere merken, hebben we een zonnige showroom geopend in Arnhem én bestaat ons team inmiddels uit drie mensen. Alles om ervoor te zorgen dat jij je super happy voelt, mét de hulp van een beetje extra haar. Happy shopping!

MELISSA OEGES
Customer Support

Sinds kort maak ik deel uit van Marlieke’s te gekke team! Ik heb Marlieke leren kennen toen ik mij aan het voorbereiden was voor een Miss verkiezing waar ik aan mee deed (en waar ik heel erg nerveus voor was). Toen ze voorstelde om Zascha hair clip in te gaan gebruiken voor de show was ik gelijk om. Het is zo tof om te zien (en te voelen) hoeveel zelfvertrouwen je krijgt van goed haar! Dat is een gevoel wat ik iedereen gun. Dus als jullie vragen, opmerkingen of misschien zelfs klachten hebben, zal ik een van de personen zijn die jullie helpt. Uiteraard zal ik dan mijn uiterste best doen om jullie van dat zelfde gevoel te voorzien!

JASPER SNELTING
Financieel Medewerker

Jasper is onze administratieve duizendpoot. Hij houdt zich bezig met de boekhouding, bonnetjes en excelsheets, zodat wij ons met de leuke dingen kunnen bezighouden!

 

Bedankt Jasper;)