Waarom Zascha Hair?

De wereld zit te wachten op mooi haar. Daar zijn wij heilig van overtuigd. En niet omdat mooi haar de wereld gaat redden of verbeteren, maar wel omdat het de mensen die dat wel doen nét dat beetje extra zelfvertrouwen geeft om de klus te klaren. Onze clip-ins zijn een extra toefje geluk in het leven van alledag. 

In 2011 begon Marlieke aan haar keukentafel met Zascha Hair, na zelf clip-ins te hebben besteld in het buitenland.

Marlieke Zascha Hair

Een prachtig product, en omdat clip-ins van echt haar toen nog nauwelijks in Nederland verkrijgbaar waren, bleek het precies te zijn waar een heleboel vrouwen op zaten te wachten. Het haar komt uit India, waar het gedoneerd wordt in tempels als onderdeel van een religieus ritueel. De tempels verkopen het gedoneerde haar, en kunnen zo in hun levensonderhoud voorzien. Het haar wordt niet alleen gebruikt voor onze extensions, maar bijvoorbeeld ook voor pruiken voor mensen zonder haar.

Mensen blij maken met een mooie volle bos haar, extra lange lokken of een prachtig opgestoken kunstwerk, is ons allergrootste plezier. Persoonlijke aandacht staat hierbij voorop. We zoeken elke dag opnieuw de verbinding met jou, onze klant, om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.  Alles om ervoor te zorgen dat jij je extensions draagt met een glimlach van oor tot oor.

Zascha Hair Owner Marlieke Elfrink

MARLIEKE ELFRINK
Owner

Ik ben Marlieke, de eigenaar van Zascha Hair. Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn site! Ik hou me bezig met de marketing, inkoop en alles wat er bij het runnen van een webwinkel komt kijken.

We zijn altijd druk bezig met het verbeteren en uitbreiden van Zascha. Zo zoeken we samenwerkingen op met andere merken, zijn van een zolderkamer naar een echt kantoor verhuisd én bestaat ons team inmiddels uit drie mensen. Alles om ervoor te zorgen dat jij je super happy voelt, mét de hulp van een beetje extra haar. Happy shopping!

KYARA
Stagiair

Hoi! Mijn naam is Kyara. Sinds begin februari loop ik stage bij Zascha Hair. Ik ben 17 jaar oud, en volg momenteel de opleiding International Business en Marketing.

Tijdens deze stage ga ik mij bezighouden met de vertaling van de website in het Engels, klantenservice en social media. Hier hoop ik dan ook beter in te worden door de hulp van het leuke en gezellige team!

Mocht ik je spreken, dan hoop ik je zo goed mogelijk te kunnen helpen

MELISSA OEGES
Customer Support

Sinds vorig jaar maak ik deel uit van Marlieke’s te gekke team! Ik heb Marlieke leren kennen toen ik mij aan het voorbereiden was voor een Miss verkiezing waar ik aan mee deed (en waar ik heel erg nerveus voor was). Toen ze voorstelde om Zascha hair clip in te gaan gebruiken voor de show was ik gelijk om. Het is zo tof om te zien (en te voelen) hoeveel zelfvertrouwen je krijgt van goed haar! Dat is een gevoel wat ik iedereen gun. Dus als jullie vragen, opmerkingen of misschien zelfs klachten hebben, zal ik een van de personen zijn die jullie helpt. Uiteraard zal ik dan mijn uiterste best doen om jullie van dat zelfde gevoel te voorzien!

JASPER SNELTING
Financieel Medewerker

Jasper is onze administratieve duizendpoot. Hij houdt zich bezig met de boekhouding, bonnetjes en excelsheets, zodat wij ons met de leuke dingen kunnen bezighouden!

 

Bedankt Jasper;)

SAHAR
Stagiair

Hoi ik ben Sahar! Ik ben werkzaam als stagiaire binnen het team van Zascha Hair. Het is een supergezellig en leuk team om onderdeel van te zijn. Ik doe de opleiding Marketing en Communicatie, en houdt mij vooral bezig met de marketing van Zascha Hair. Ik leer veel over de marketing maar ook over de clip-in extensions, waar ik helemaal weg van ben. Ik had nog nooit extensions geprobeerd, maar de eerste dag van mijn stage heeft Melissa een set bij mij ingezet en het zag er echt ge-wel-dig uit. Dit gevoel wil ik ook overbrengen naar jullie! Samen met het team zal ik ook jullie af en toe te woord staan met vragen die jullie hebben voor ons. Het maakt me blij om jullie een goed gevoel te geven over het product en dat jullie natuurlijk tevreden zijn!