meet the team

Welkom bij Zascha Hair! Leuk dat je een kijkje neemt op onze site. Zascha is opgericht door Marlieke en staat voor 100% human hair, kwaliteit en service. Onze missie is om zoveel mogelijk vrouwen te laten genieten van mooi, langer en/of voller haar. Voor onze clip-in gebruiken we alleen Indisch remy hair, dus 100% echt haar. We doen er alles aan om je een zo goed mogelijke ervaring te geven: voor en na je aankoop staan we altijd klaar om te te helpen.

Zascha Hair Owner Marlieke Elfrink

MARLIEKE ELFRINK
Owner

Ik ben Marlieke, de eigenaar van Zascha Hair. Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn site! Ik hou me bezig met inkoop, marketing, klantenservice, en eigenlijk alles wat er bij het runnen van een webwinkel komt kijken. Veel shopplezier! ?

Over team Zascha Hair - clip in extensions

MELISSA OEGES
Customer Support

Sinds kort maak ik deel uit van Marlieke’s te gekke team! Ik heb Marlieke leren kennen toen ik mij aan het voorbereiden was voor een Miss verkiezing waar ik aan mee deed (en waar ik heel erg nerveus voor was). Toen ze voorstelde om Zascha hair clip in te gaan gebruiken voor de show was ik gelijk om. Het is zo tof om te zien (en te voelen) hoeveel zelfvertrouwen je krijgt van goed haar! Dat is een gevoel wat ik iedereen gun. Dus als jullie vragen, opmerkingen of misschien zelfs klachten hebben, zal ik een van de personen zijn die jullie helpt. Uiteraard zal ik dan mijn uiterste best doen om jullie van dat zelfde gevoel te voorzien! ?

Over team Zascha Hair - clip in extensions

JASPER SNELTING
Financieel Medewerker

Jasper is onze administratieve duizendpoot. Hij houdt zich bezig met de excelsheets, zodat wij ons met de leuke dingen kunnen bezighouden! Bedankt Jasper;)