Zascha clip in extensions team

Welkom bij Zascha Hair! Leuk dat je een kijkje neemt op onze site. Zascha is opgericht door Marlieke en staat voor kwaliteit en service! Onze missie is om zoveel mogelijk vrouwen te laten genieten van mooi, langer en/of voller haar. Voor onze clip-in gebruiken we alleen Indisch remy hair, dit is 100% echt haar! We doen er alles aan om je een zo goed mogelijke ervaring te geven: voor en na je aankoop staan we altijd klaar om te te helpen!

Levering
Prijs kwaliteit
Service
Cafe latte clip in extensions

Ik ben Marlieke, de eigenaar van Zascha Hair. Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn site! Ik hou me bezig met inkoop, marketing, klantenservice, en eigenlijk alles wat er bij het runnen van een webwinkel komt kijken. Veel shopplezier! 🙂

Bleach Blond

Ik ben Marleen, en help Marlieke voornamelijk met de klantenservice. Heb je een vraag of wil je een kleuradvies? Neem dan contact op via email op info@zascha.nl, via whatsapp op 0610513066 of via Facebook!

Jasper is onze administratieve duizendpoot. Hij houdt zich bezig met de excelsheets, zodat wij ons met de leuke dingen kunnen bezighouden! Bedankt Jasper;)