Reviews!

Bekijk hier alle 100% eerlijke reviews van onze klanten. Je kan zelf ook een review achterlaten op de productpagina van het door jouw gekocht product. Heb je nog  vragen? Mail ons, we helpen je graag!

Total Reviews: 27

Makkelijk vast te maken en blijft goed zitten zonder dat je het voelt. Mijn haren zijn voller precies zoals ik gehoopt had! De kleur mengt perfect met mijn eigen haar. Mooie volle punten. Echt een fantastisch product!
Francine Lebouille - avatar Francine Lebouille

Ik ben super tevreden, ben een vaste klant bij jullie !! Ik wil niets anders meer dan Zascha Hair Clip in.. Jullie zijn top 👍👍
..... - avatar .....
Kleursample
Kleursample 05/12/2019

De samples super snel binnen, Pearl Blond en Misty Morning. Nu gauw een keuze maken en dan voor de kerst super mooie extensions! Ik draag al 15 jaar extensions, en ga nu voor het eerst mijn huidige ( tapes) eruit laten halen. Op deze manier heb ik het beste van beide werelden. Mijn eigen haar en als ik daar zin in heb een mooie volle bos lang haar! Voor het beste en mooiste resultaat laat ik ze snijden bij mijn eigen kapster. Een ding staat voorop, qua kleur,service, kwaliteit moet je bij Zascha zijn! x Eline
Eline - avatar Eline

Zeer tevreden!
Bilge Karaali - avatar Bilge Karaali

Ik heb de espresso brown set besteld en binnen een paar dagen al mogen ontvangen. Ik ben zeer tevreden! De extensions voelen heel erg zacht aan en vallen heel mooi in model na het stijlen. De set bevat heel veel clipjes en is meer dan genoeg voor lengte en volume. Ik vind dat de clipjes ook heel fijn zijn genaaid. Het voelt niet zwaar aan. Bedankt voor de super service! Ik raad deze webshop aan iedereen aan! Eindelijk een bedrijf die niet rommelt met synthetisch haar en echt kwaliteit levert.
Bilge Karaali - avatar Bilge Karaali

Mooie kleur en super kwaliteit
Marcella - avatar Marcella

Super tevreden! Het haar is super zacht, klit niet, glanst en is mooi vol. In het verleden ervaring gehad met slechte clips ins, maar ik wil niets anders meer dan Zascha Hair, top! Ook een hele fijne service, complimenten daarvoor👌🏻
Lisanne - avatar Lisanne

Wat een super goede service hebben jullie zeg!!! Er was iets niet goed gegaan met de bestelling, en ze reageerde de volgende dag al met een gepaste oplossing. En ik krijg er ook nog eens een product bij vanwege het ongemak. En het word dezelfde dag nog opgestuurd. En de haren zijn prachtig. Niet van echt te onderscheiden! Ik raad iedereen dit top bedrijf aan.
Desiree - avatar Desiree

Prachtig! Mooie volume, vol in de punten, mooie mix en overloop qua kleurstelling en tevens zorgen de rubbertjes op de clips voor extra stevigheid!
Kelly - avatar Kelly

Ik ben haarstyliste voor (vooral) bruiden en werk dus heel veel met extensions. Deze zijn erg fijn om mee te werken omdat de punten vol zijn dus je hebt er minder baantjes van nodig. Ik gebruik deze kleur het meest omdat het erg goed mengt met verschillende soorten blond haar. Als ik vragen heb word ik altijd onzettend goed geholpen door Marlieke, erg fijn! Verdiende 5 sterren dus!
Megan - avatar Megan