Retour

Wanneer de set niet aan je verwachtingen voldoet kan je de set zonder opgaaf van redenen binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retourneren.

Let op! Om in aanmerking te komen voor retour dient de hygienezegel intact dient te zijn, dit is een absolute voorwaarde voor retour. Sets waarbij de hygienezegel is verbroken kunnen we in verband met hygiene helaas niet retour nemen. Heb je een volumebaan (volumizer) besteld? Daarop zit geen hygienesticker, je mag de baan wel uit het netje halen maar niet dragen.

Stuur de extensions, liefst met de pakbon of een ingevuld retourformulier op naar:

Zascha Hair Extensions
Amperestraat 15
6827 AZ Arnhem

Noteer op de pakbon je rekeningnummer en geef aan dat je wilt retourneren. Wanneer je retour in goede orde is ontvangen en aan de voorwaarden van retour voldoet, zullen wij het gehele aankoopbedrag binnen 2 weken aan je retour storten. We maken hierbij gebruik van het betaalmiddel waarvan gebruik is gemaakt bij het plaatsen van de bestelling, tenzij instemt met een andere methode. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor je eigen rekening, de terugbetaling is kosteloos.

Ruilen

Mocht je de set willen ruilen omdat de kleur, dikte of lengte niet juist is, dan is dat natuurlijk geen enkel probleem! Let er wel op dat je het hygienezegel niet verbreekt, dit is een absolute voorwaarde voor het ruilen of retourneren van de set. Heb je een volumebaan (volumizer) besteld? Daarop zit geen hygienesticker, je mag de baan wel uit het netje halen maar niet dragen. Stuur de set met de pakbon op naar:

Zascha Hair Extensions
Amperestraat 15
6827 AZ Arnhem

Vermeld op de pakbon voor welk artikel je wilt ruilen, en we sturen je de nieuwe set zo spoedig mogelijk toe. Graag ontvangen we van tevoren even een bericht per email (info@zascha.nl). De verzendkosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening, het opnieuw verzenden van de set doen we gratis!

10 reacties op “Ruilen en Retour

 1. Lucienne zegt:

  Beste Zascha,
  Graag wil ik mijn vandaag ontvangen set ruilen voor de light ash blond kleur.
  Morgen zal ik deze terugzenden.

  Met vriendelijke groet,

  Lucienne Barten

  • Zascha Hair zegt:

   Hi Lucienne, geen probleem! Zodra we de set retour hebben ontvangen krijg je van ons een bevestiging van de levering van de nieuwe set. Mocht je verder nog vragen hebben dan horen we dat graag!

 2. Kristel zegt:

  Hoi zascha ik heb mijn set terug gestuurd vandaag ik heb hierbij een exstantion gestuurd wie de kleur van mijn haar goed weergeeft groetjes kristel

 3. Willemien zegt:

  Hallo Zascha
  Ik heb vandaag mijn extensions binnengekregen, supersnelle levering! Ik heb nu de sunkissed blonde, maar deze is nog veel te donker voor mijn haar. Zijn er nog extensions die lichter zijn dan de sunkissed blonde?
  Groeten Willemien

  • Zascha Hair zegt:

   Hi Willemien,

   Wat jammer dat de extensions niet voldoende matchen! De Light Ash Blonde is een lichtere kleur. Je mag ons ook een foto sturen (info@zascha.nl), dan kan ik je adviseren over welke kleur het beste is.

   Lieve groet, Marlieke

  • Zascha Hair zegt:

   Hi Marleen, jahoor dat kan! Voor welke kleur wil je ruilen? Volgensmij woont je in de buurt dus ik kan het wel even komen brengen:)

 4. Nicky zegt:

  Goedemiddag,

  Gister heb ik bij jullie een clip in pony besteld. Deze heb ik vandaag ontvangen (super snel, waarvoor veel dank!), maar de pony voldoet niet aan mij verwachtingen en ik wil de pony graag retourneren.
  Ik heb de pony wel uit het netje gehaald, omdat ik het product anders niet goed kon bekijken, maar ik heb de pony nog niet in/aan gepast.
  Onder het kopje klantenservice lees ik dat een voorwaarde voor retourneren is dat het hygiënezegel niet verbroken mag zijn. Naast het netje heb ik op de pony echter geen hygiënezegel of iets dergelijks aangetroffen.
  Ik neem dan ook aan dat het wel mogelijk is het product te retourneren.
  Zou u dit aan mij kunnen bevestigen?

  Groetjes, Nicky

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *