Tips om jou perfecte Zascha kleurmatch te vinden

Kleuradvies clip in extensions

Eindelijk durf je de stap te zetten. Je hebt er lang over nagedacht, getwijfeld, weggeschoven of misschien zelfs al wel voor gespaard! Maar vandaag zet je dan toch écht de eerste stap richting jouw eigen, gloednieuwe, hair extensions van Zascha Hair! Wij, Marlieke en Melissa, snappen heel goed dat als je nog nooit hairextensions hebt gehad, dat het best een dingetje is om ze voor de eerste keer te bestellen. Zeker omdat het een  flinke uitgave is. Gelukkig zijn er heel wat maniertjes om er achter te komen welke set én kleur er voor jou geschikt is.

Allereerst helpen wij heel graag mee om te kijken welke kleur voor jou perfect is! Voor minder gaan we namelijk niet. Hiervoor hebben wij duidelijke foto’s nodig. Bij voorkeur 3 foto’s uit verschillende hoeken. Hieronder een aantal tips:

De kleuradvies foto

Onze voorkeur gaat uit naar foto’s die gemaakt zijn in daglicht. Liever geen direct zonlicht, hierdoor gaat je haar glanzen. Dit maakt het lastig om te zien wat de kleurhoogte van je haar is. Op de foto hiernaast kan je zien waarom. Ook is het voor ons van belang dat wij je volledige haar zien. Van je kruin tot aan je puntjes. Dit in verband met het verloop van de kleur. Plus, dit helpt ook goed om mee te kijken naar de gewenste hoeveelheid gram.

Via filtertjes kunnen wij helaas niet goed inschatten welke kleur je haar heeft. Mocht je een foto op willen sturen, check dan even of je het origineel stuurt. Maak je geen zorgen over hoe je op de foto staat. Alleen ik (Marlieke) of Melissa zal de foto zien, en verder doen wij er helemaal niets mee. Als je een foto stuurt is dit natuurlijk geheel vrijblijvend én advies is altijd gratis.

Hieronder een paar voorbeelden van foto’s waar de haarkleur (voor ons) niet goed overkomt. Deze foto’s maken het lastig een goed advies te geven.

Kleuren Samples

Mocht je na het kleur advies nog wat twijfels hebben, dan is er de mogelijkheid om kleurensamples te bestellen. Deze kosten €1,95 exclusief €0,78 verzendkosten ( 1 postzegel). Deze samples versturen we zo dat ze door de brievenbus passen. Je hoeft hier dus niet voor thuis te blijven.
Op het moment dat je het sampletje gebruikt hebt, en het is duidelijk is welke kleur je wel, (of absoluut niet) nodig hebt. Mag je zelf  kiezen of je de samples wilt houden, of dat je hem liever terug wilt sturen. Mocht je de sample terug willen sturen, dan krijg je het geld van de sample teruggestort op je rekening.

De Bestelling.

Zo, als het goed is… hebben wij je nu goed genoeg geholpen om te besluiten welke set het mag worden. Je plaatst je bestelling, en mocht het je lukken om dat vóór 14.00 uur op een werkdag te doen, dan word hij dezelfde dag nog afgegeven bij PostNL. In de meeste gevallen is je bestelling dan binnen 1 a 2 werkdagen bij je thuis bezorgd. Omdat we in het verleden vaak hebben gezien hoe makkelijk sets kwijt raken, versturen wij alle sets boven de €110 euro aangetekend. Dit betekent dat de postbode een handtekening nodig heeft, anders mag hij het pakket niet afgeven.

Wanneer je je bestelling openmaakt, zie je dat er bij elke set, een test strookje zit. Deze zit verpakt in het kleine vakje en mag je eruit halen om te kijken of de kleur en de structuur een goede match is voor jou.

Is dit niet het geval? Zorg dan dat het grote vak, waar de volledige set in zit dicht blijft. Zolang de hygiëneregel intact is, mag je de set binnen twee weken terug sturen en krijg je natuurlijk je geld terug. Heb je een volumizer of een Clip- in Pony besteld, dan is er geen test vakje of een hygiënezegel. Deze zijn verpakt in 1 vakje, en zonder hygiëneregel. Schrik niet, ook deze mag je natuurlijk gewoon retour sturen als de kleur niet overeenkomt met de kleur van je eigen haar.  Zodra je retour bij ons binnen is, checken wij of het gedragen is. Mocht dat niet het geval zijn….you know the drill. Geld terug😊!

From Arnhem With Love

Zoals je leest gaat alles met veel liefde, en een hoop vrijblijvendheid. Wij van Zascha Hair vinden een goede service ontzettend belangrijk, en wij hopen dan ook dat je ons met een gerust hart laat helpen. Geen vraag is dom of raar, en alle vragen en/of opmerkingen zijn welkom.

Mocht je langs komen toch echt prettiger vinden?Binnenkort kun je op onze website makkelijk een pas afspraak maken voor in de Zascha Showroom
Wil je weten wanneer? Hou ons dan goed in de gaten😊

XOXO Zascha

Dit bericht is gepost in Looks. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *