Help! Welke set clip-in extensions moet ik kiezen?

Welke extensions kiezen?

Okee, je bent eruit! Je wil langer en voller haar door gebruik te maken van clip-in extensions. Yay! Maar dan.. moet je nog de soort extensions kiezen. Je kunt bij ons kiezen uit 4 soorten clip-in extensions voor een complete verlenging of verdikking. Daarnaast bieden we nog losse banen aan, deze kun je gebruiken voor extra volume of als aanvulling op een hele set.

breedtes van de banen

Waar bestaat elke set precies uit?

  • Onze 120 grams set is 40cm lang en bestaat uit 8 banen.
  • Onze 160 grams set is 50cm lang en bestaat uit 8 banen.
  • Onze 220 grams set is 50cm lang en bestaat uit 8 banen.
  • Onze 250 grams set is 60cm lang en bestaat uit 8 banen.

Elke set bestaat dus uit 8 banen van verschillende breedtes: 1x20cm, 1×17,5cm, 2x 15cm, 2x 10cm en 2x 3cm.

Welke extensions kiezen

Welke set clip-in extensions past het beste bij mijn haar en welke moet ik kiezen?

Welke set het meest geschikt is voor jouw haar ligt aan een aantal dingen.
  • 1. Heb je dun/normaal/dik haar?
  • 2. Hoe is je haar geknipt (in welke model)?
  • 3. Wil je alleen een verdikking of ook een verlenging?
  • 4. Hoe lang wil je je haar?

Heb je dun/normaal/dik haar?

Wanneer je zelf dun haar hebt, heb je minder haar nodig om een mooie verlenging te creëren. De 120 grams in 40cm of de 160 grams in 50cm is dan voldoende. Maar wanneer je haar niet erg breekbaar is kan je ook gaan voor 1 van de Exclusive sets, deze zijn wel wat zwaarder dus liefst alleen gebruiken wanneer je eigen aar ster en gezond is!

In welk model is je haar geknipt?

Heb je je haar in laagjes? Lucky you! Je hebt dan minder haar nodig om de extensions goed te laten blenden. Dus stel: je hebt normaal haar in laagjes, dan heb je voldoende aan de set van 160 gram. Maar natuurlijk mag je voor een extra vol effect (als je budget het toelaat) ook voor de 220 grams set kiezen! Heb je normaal haar en een recht model? Dan adviseren we wel echt de 50cm set in 220 gram, omdat je anders te goed de overloop met je eigen haar zal zien.

Wil je alleen een verdikking of ook een verlenging?1 baan clip-in extensions 50cm

Wanneer je alleen wat meer volume wilt en wat dikker haar, dan kun je ook kiezen voor onze ‘Volumizer‘, dit is 1 baan van 50cm lengte en 20cm breed. Deze is perfect als je extra dikte wilt of als aanvulling op een bestaande set. Let op: deze is niet geschikt voor een verlenging, omdat je hiermee niet voldoende ‘vulling’op je hoofd kan creëren.

Hoe lang wil je je haar?

Wil je een subtiele verlenging.. of ga je voor de dramatic look en haar tot(bijna) aan je billen? 😉 Op de afbeelding bovenaan dit bericht zie je het verschil in lengte tussen de verschillende sets. Ook op onze sociale media kanalen vind je veel voorbeelden en foto’s! Let wel weer op, wanneer je dun en breekbaar haar hebt kun je beter op safe spelen en gaan voor maximaal 50cm/160 gram.

We hopen je het een beetje goed uitgelegd te hebben.. maar twijfel je toch nog steeds? No worries! Neem gerust contact op. Stuur een appje op 06-10513066, een berichtje via facebook of een mailtje op info@zascha.nl.

We zijn nu wel benieuwd.. voor welke lengte en dikte ga jij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.